Kuinka saada kuumestyle="display:inline-block;width:468px;height:60px"
data-ad-client="ca-pub-0172757407157362"
data-ad-slot="8685630669">

KuumemittariKuumeen saaminen nopeasti on periaatteessa mahdotonta sillä kuume tarvitsee 3-4 päivää itääkseen. Teimme aiheesta kuitenkin artikkelin sillä se oli yksi Googlen suosituimpia hakuja viime vuonna.

Netistä löytyy vaikka minkälaisia vippaskonsteja nostaa kuume nopeasti – tietyillä keskustelupalstoilla kerrotaan että esimerkiksi tupakanpurujen tai appelsiininkuorien syöminen nostaisi kuumeen. Tämä voi olla hyvin vaarallista emmekä suosittele sitä kenellekkään!

Keskitymmekin tässä artikkelissa siihen kuinka teeskennellä kuumeen oireita.

  1. Lämmitä kuumemittaria käsillä. Kuumemittari kannattaa pitää mahdollisimman paikoillaan ja samanaikaisesti toisella peukalolla hieroa sen päätä. Jos kuumemittarissa on lapsi -asetus, vaihda siihen. Tämä nostaa lämpöä 1-2 astetta.
  2. Kuumenna mittari lampulla. Aseta kuumemittari minuutiksi kuumalle lampulle ennen kuin laitat sen kainaloon/suuhun.
  3. Sissityyli – Täytä pullo erittäin kuumalla vedellä ja aseta se lämpömittaria vasten. Toimii suhteellisen nopeasti ja huomaamattomasti. Voit tarvittaessa myös juoda jotain erittäin kuumaa juomaa ennen kuin asetat mittarin suuhun.
  4. Elohopeamittari on helppo asettaa haluttuun lämpötilaan ravistamalla sitä oikeaan suuntaan. Pidä huoli ettei mittari vahingossa asetu liian suureen lukemaan.
  5. Jos joku henkilö valvoo sinua mittauksen aikana on kuumeen teeskenteleminen hankalampaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>